Foredrag og workshops

Foredrag og workshops

Jeg tager løbende ud og holder foredrag og workshops for større og mindre grupper. Emnerne spænder vidt eks. Præstationsfremmende adfærdsændringer, Forbedre dine præstationer gennem selvhypnose, NLP, Bevidsthedsprocesser, Kommunikation, Stress og personlighedsudvikling.

Emner som jeg taler om:

– Selvhypnose og NLP – Forbedre dit golfspil gennem Selvhypnose og NLP
– Stress og timemanagement – Hvordan du får mere ro i din hverdag
– Selvhypnose – Sådan kan du forbedre din livskvalitet gennem selvhypnose
– Bevidsthedsprocesser – og ubevidst intelligens
– Forbedre din kommunikation – og få et lettere liv
– Personlighedsudvikling udviklingen til det bedre liv
– Programmer dig selv til Succes – Lær Selvhypnose

Kurser

NLP og Kommunikation

Sindets struktur og indhold har betydning for vores måde at kommunikere på. På dette kursus vil du lære nogle teknikker der kan anvendes til at forstå og forbedre kommunikationen med andre.

Kurset vil præsentere nogle af kerne områderne inden for NLP, det indre sprog og demonstrere dets muligheder. Derudover vil der være mulighed for at lære værktøjer som kan skabe forandring.

Selvhypnose og mentaltræning

Selvhypnose og mentaltræning giver nogle konkrete metoder til at bringe sig selv i en afspændt tilstand. I denne tilstand er det langt lettere at ændre vaner, få adgang til indre ressourcer, skabe forandringer i sit liv og lave forskellige former for selvterapi. Metoderne anvendes også af elitesportsfolk som derigennem sikre sig, at de kan yde deres optimale i forbindelse med sportspræstationer.

På kurset får du en grundig indføring i forskellige teknikker, som du kan anvende og du får mulighed for at afprøve teknikkerne, således at du kan gå hjem og arbejde videre med dem.