Terapi

Terapi/Behandlingen

Behandlingen tager ca. 1½ time.

Som udgangspunktet taler vi om dig og det problem du er kommet for at blive fri for. Gennem samtalen og spørgerteknikkerne finder vi frem til, hvordan du godt vil have det i stedet for. I løbet af behandlingen informerer jeg dig desuden om, hvad hypnose er, hvordan det virker og besvarer dine spørgsmål såfremt du har nogle sådan.

Transformationen sker ved hjælp af samtale- og NLP-teknikker som vi kan vælge at integrerer ved hjælp af Hypnose.

Hvad kan behandles?

I princippet kan alle Psykisk betinget problemer behandles ved hjælp af hypnoterapi. Nogle typer af problemer vil man dog hurtigere opnå resultater med end andre. De problemer som jeg har gode erfaringer med hurtigt giver resultater er:

 • Lavt selvværd
 • Forbedring af sportspræstationer
 • Vægttab
 • Angst
 • Klaustrofobi, angst for åbne pladser mv.
 • Usikkerhed
 • Søvnløshed
 • Flyskræk
 • Nervøsitet
 • Jalousi
 • Frustration og vrede
 • Eksamensskræk
 • og meget mere…

Og ellers vil jeg foreslå dig, at du ringer til mig på 2838-5644 eller sende en e-mail info@Z-hypnose.dk. Jeg har gennem årerne behandlet rigtig mange mennesker med forskellige problemer så hvis du gerne vil have hjælp til noget, der ikke er nævnt ovenover kan du blot kontakte mig således at du kan få afklaret om hypnoterapi er den rettet form for terapi for dig.

Spørgsmål og Svar om Hypnose

 1. Er Hypnose farlig?
  Er det sådan at man kan røber alt under hypnose?
  Kan du huske noget bagefter?
  Hvor lang tid varer en behandling?
  Hvor mange behandlinger skal du have?
  Er virkningen varig?

Er Hypnose farlig?
Hypnose er en naturlig tilstand som man i større eller mindre grad dagligt oplever. Man hverken sover eller er ´væk´ og man høre alt hvad der forgår. Da hypnose er en behagelig afslappede tilstand er det værste der kan ske er at du falder i søvn og så skal jeg nok vække dig.
Hypnose anbefales dog ikke som terapiform hos personer der har epilepsi eller andre fysiske nervesygdomme.

Er det sådan at man kan røber alt under hypnose?
Nej, du har altid fuldt kontrol over situationen og hvis jeg evt. spørger dig om noget vil du hele tiden kunne vurdere det er om du vil bliver spurgt om er noget du ønsker at svare på. Og derudover vil dit ubevidste sind vil kun give dig adgang til de informationer, der er nødvendige for at problemet kan blive løst og kun i det omfang du kan tackle det. Dit ubevidste sind vil altid beskytte dig.

Kan du huske noget bagefter?
Ja

Hvor lang tid varer en behandling?
En behandling varer omkring 1½ time. Første gang ofte lidt længere da jeg bruger en del tid på grundigt at informere dig om hvad hypnose er.

Hvor mange behandlinger skal du have?
Det afhænger af dig og det problem du skal have løst. Da du helt unik v il du forandre dig i dit eget tempo. Nogle mennesker skaber store forandringer efter 1-4 behandlinger og andre har brug for flere. Men det er dog en forudsætning, at du har vil forandre dig og det er en fordel hvis du kan forestille dig, at du kan forandre dig vha. hypnose. Det er nemlig ikke muligt at blive hypnotiseret mod deres vilje.

Er virkningen varig?
Helt sikkert! For der sker nemlig en dyb indre transformation på det ubevidst plan og det er gennem de ubevidste processer vi styrer vores adfærd.